Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

     supporteducationplanPersoonlijke educatie en ontwikkeling zijn de meest krachtige middelen die gebruikt kunnen worden om de wereld te veranderen ″

 

Onze programma’s worden op masterniveau aangeboden, echter is toelating niet primair gebaseerd op het behaalde educatieniveau van de student. Het sociaal business idee, motivatie, potentie van de student en zijn/haar change leader persoonlijkheid zijn de bepalende factoren voor toelating. Dit is een innovatieve manier om een toelating te bepalen. We hebben hier bewust voor gekozen omdat internationaal onderzoek aantoont dat succesvol ondernemerschap niet primair afhankelijk is van een hoog opleidingsniveau. 

 

We zorgen ervoor dat elke student het programma succesvol kan volgen. Om die reden hebben wij het Persoonlijk Support & Educatie Plan ontwikkeld. Eerst wordt het niveau van kennis, skills en ervaring vastgesteld. Dit zal als basis dienen voor een op maat gemaakte benadering en schema dat ontwikkeld wordt voor elke student. Deze unieke en effectieve aanpak is vanwege onze kleinschalig en intensief onderwijs mogelijk. Het plan zal ook de vooruitgang van de student monitoren en evalueren, zodat we een interventie kunnen inzetten wanneer dat nodig blijkt te zijn.

 

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.