Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

     OogVerandering begint wanneer we de wereld door de ogen van een change leader zien″


Ben je 
geïnspireerd geraakt om de change leader in jou te ontketenen? Heb jij een veelbelovend sociaal business idee dat de potentie heeft om een heersend maatschappelijk probleem op te lossen en wil jij dit sociaal business idee transformeren naar betekenisvol en waardevol sociaal ondernemerschap en ondernemend leiderschap? Ben je sterk gemotiveerd en ben jij een change leader en sociaal ondernemer in hart en nieren? Dan ben jij mogelijk de GISEB-student waar wij op zoek naar zijn.  

 

De toelating is gebaseerd op jouw sociaal business idee, change leader persoonlijkheid, persoonlijk en professioneel potentieel en motivatie. Dus jouw diploma's en educatief verleden zijn niet leidend voor de toelating bij GISEB. Waarom? Omdat onderzoek en ervaring hebben aangetoond dat succesvol sociaal ondernemerschap en ondernemend leiderschap hoofdzakelijk gebaseerd zijn op de vier hiervoor genoemde determinanten en dus niet op diploma's en/of een educatief verleden. Dankzij ons state-of-the-art programma zal je de juiste basis van kennis, skills en ervaring ontwikkelen die nodig is voor succesvol sociaal ondernemerschap en ondernemend leiderschap. De change leader, ondernemende leider en sociaal ondernemer in jou worden volledig ontketend en je weet hoe jij verandering moet zijn die de wereld nodig heeft. 

  

Ons team, programma’s, diensten, faciliteiten en netwerk zijn volledig uitgerust om jou en jouw sociaal business idee naar betekenisvol en waardevol sociaal ondernemerschap en leiderschap te leiden. De kosten voor jou? Jouw succes is maatschappelijk succes, jouw ontwikkeling is maatschappelijke ontwikkeling, jouw verandering is maatschappelijke verandering en daarom zijn jouw kosten volledig gedekt. Je zal daarentegen wel moeten betalen in doorzettingsvermogen, hard werken, creativiteit, sterk werkethos, verantwoordelijkheid en hoge inzet. Je moet bereid, gemotiveerd en 'klaar' zijn om jouw sociaal ondernemerschap en ondernemend leiderschap te delen met de rest van de wereld door presentaties, internationale bezoeken, interviews, media, workshops en het leiden van themadagen op verschillende scholen. 

 

Ben je klaar voor deze once-in-a-lifetime mogelijkheid en kans? Wij wel en nu jij nog. Schrijf je in om samen met ons betekenisvolle en waardevolle maatschappelijke verandering en impact te creëren. Wij heten jou welkom change leader.


Criteria Sociaal Business Idee
Inschrijving

 

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.