Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

database1Onze studenten zijn onze prioriteit en daarom volgen wij hun groei vanaf dag één en brengen wij deze ook overzichtelijk in kaart, zodat wij zeker weten dat zij een succesvol pad bewandelen richting hun gestelde doelen. Om dit zo effectief mogelijk te doen, maken wij gebruik van wetenschappelijke methoden zoals interviews, vragenlijsten, focusgroepen en case studies. De verzamelde data wordt consistent opgeslagen in onze Sociaal Ondernemerschap & Ondernemend Leiderschap Database, dat gebruikt wordt als bron voor onderzoek naar de vooruitgang van onze studenten en het effect van ons programma op ondernemerschaps- en leiderschapsontwikkeling.

We publiceren de resultaten van de onderzoeken aan het eind van elk jaar op onze website. Het is onze bedoeling om hiermee een waardevolle bijdrage te leveren aan de wetenschap, aangezien onderzoek heeft aangetoond dat bevindingen over het proces naar sociaal ondernemerschap en ondernemend leiderschap schaars en/of ambigu zijn. Dus daarom vinden wij het belangrijk om onze ervaringen en bevindingen met iedereen te delen.


Als u meer wilt weten over onze database of u bent een ondernemer en/of leider en wilt mee te doen aan ons onderzoek naar ondernemerschaps- en leiderschapsontwikkeling, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen spoedig contact met u op.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.