Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

bigdataVol trots kunnen wij zeggen dat het aantal van onze Social Business Heroes groeit en dat steeds meer bedrijven en non-profit organisaties geinspireerd raken om samen met ons te co-creëren. Zij zijn bewust geworden van het feit dat hun bijdrage in de vorm van een effectief Corporate Social Responsibility beleid en de daaruit voortvloeiende acties een positief effect heeft op hun sociale omgeving en eigen bedrijf- en organisatiedoelstellingen.  

Wij volgen deze bedrijven en organisaties in hoe zij deze sociale betrokkenheid ervaren en hoe hun nieuw CSR beleid vertaald wordt in plannen, doelen en acties. Steeds vaker vragen zij naar een research-based rapport over hun vooruitgang en ontwikkeling. Wij maken hiervoor gebruik van wetenschappelijke methoden zoals interviews, vragenlijsten, focusgroepen en case studies om de betreffende data te verzamelen. Alle data wordt consistent opgeslagen in onze unieke CSR Database, dat gebruikt wordt als bron voor het onderzoek naar de vooruitgang en ontwikkeling van bedrijven en organisaties op het gebied van CSR. Ons research team gebruikt de data ook om inzicht te verkrijgen in de impact van CSR op de sociale omgeving.

Wij publiceren de resultaten en bevindingen aan het eind van ieder jaar op onze website. Het is onze bedoeling om hiermee een waardevolle bijdrage te leveren aan de wetenschap, aangezien onderzoek heeft aangetoond dat concrete en consistente resultaten over sociale effecten van CSR ontbreken. Daarom vinden wij het belangrijk om onze ervaringen en bevindingen over CSR met iedereen te delen.Als u meer wilt weten over onze CSR Database of u wilt mee te doen aan het onderzoek naar CSR, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u hoort snel van ons.

CSR-Certificaat
GISEB-Impact Investment

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.