Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *


SEEL05022015a2aWist je dat meer dan vijftig procent van alle startups in de eerste vijf jaar falen?

Wij weten dat en wij weten ook waarom. Bij GISEB ontwikkelen wij duurzame sociaal ondernemers en ondernemende leiders die volledig uitgerust zijn om succes, groei, crisis en tegenslagen aan te kunnen gaan. Ze weten hoe ze veerkrachtig moeten zijn en nog belangrijker ze hebben de kennis, skills, ervaring en netwerk om zichzelf succesvol te herstellen wanneer er een beslissing fout heeft uitgepakt. Onze studenten leren van het verleden, kunnen verantwoordelijk omgaan met het heden en zijn krachtig uitgerust en voorbereid op de toekomst.

De velden van sociaal ondernemerschap en ondernemend leiderschap hebben een multi- en interdisciplinair karakter en daarom heeft ons curriculum dat ook. Het curriculum en de programmering dagen studenten uit om vanuit verschillende perspectieven naar de wereld (op regionaal, nationaal en internationaal niveau) en naar zichzelf te kijken. Zij worden bewust gemaakt van de heersende maatschappelijke problemen, de oorzaken en de gevolgen. Daarnaast krijgen ze zicht op de toegepaste effectieve oplossingen en welke projecten juist niet succesvol waren (op internationaal niveau). Wij bereiden onze studenten optimaal voor op de wereld waarin zij zich zullen bewegen als sociaal ondernemers en ondernemende leiders. Wij zorgen ervoor dat zij bewust zijn van het feit dat hun sociaal business idee de wereld betekenisvol en waardevol kan veranderen en leren hen daar professioneel en verantwoordelijk mee om te gaan. 

Ons innovatief systemisch curriculum is bewezen effectiever voor leren en ontwikkelen dan traditionele curricula die bestaan uit losstaande vakken. De vakken lopen in elkaar over en vormen een consistent pakket van kennis en ervaring dat de student verrijkt met persoonlijke en professionele ontwikkeling, zelfvertrouwen, zelfkennis, wetenschappelijke kennis, ervaring, veerkracht en de juiste skills. Ons programma is een samengestelde en gecoördineerde combinatie van wetenschap en praktijk die de student de mogelijkheid biedt om sociaal ondernemerschap en ondernemend leiderschap krachtig te ontwikkelen, te ervaren en te zijn.

 

Na de opleiding zal de student een krachtige en ontwaakte change leader zijn die op professioneel en persoonlijk vlak volledig in staat is om zijn of haar sociaal business idee succesvol uit te voeren in de vorm van wereldveranderend en wereldverbeterend sociaal ondernemerschap en ondernemend leiderschap. Zijn of haar bereik is internationaal en hij of zij verwezenlijkt betekenisvolle en waardevolle maatschappelijke verandering op een verantwoordelijke, krachtige en succesvolle manier.

 

Welkom nieuwe generatie van change leaders, de wereld heeft op jullie gewacht.

 

 

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.