Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

nonprofitHeeft GISEB jou geïnspireerd en ben jij werkzaam als manager/leidinggevende binnen een organisatie? Dan bestaat er ook voor jou de mogelijkheid om de change leader in jezelf te ontketenen en wakker te schudden. Wij bieden een unieke masterclass aan waarin managers/leidinggevenden zichzelf op een effectieve, inspirerende en innovatieve manier verder kunnen ontwikkelen tot krachtige sociaal ondernemende leiders.

 

Het innovatief curriculum en de daarop aansluitende programmering zijn erop gericht om in een korte tijd jouw kennis over ondernemend leiderschap, Corporate Social Responsibility en strategie te verdiepen en te versterken. Je leert jouw ontwikkelde sociaal ondernemende mindset op alle business gebieden doeltreffend toe te passen, begrijpt hoe Corporate Social Responsibility de positie van jouw organisatie kan versterken en weet hoe je dat strategisch moet aanpakken zodat de directe sociale omgeving van de organisatie en ook de organisatie zelf de vruchten hiervan kunnen plukken. Tijdens de masterclass worden er verschillende hands-on ervaringen aangeboden zodat jij jouw ontwikkelde kennis, mindset en skills proefondervindelijk in praktijk kan brengen. Je leert dus te denken, te voelen en te handelen als sociaal ondernemende leider door het te zijn. 

 

Deze volledig op maat gemaakte masterclass biedt je de mogelijkheid om jouw persoonlijke ontwikkeling als sociaal ondernemende leider en change leader te herkennen, te begrijpen en te verbeteren. Je wordt bewust van het feit dat ook jij een verschil kan maken als sociaal ondernemende leider binnen jouw organisatie. Ons educatief doel is: "learn it on Monday, apply it on Tuesday and share it on Friday". Dus verlaat jij deze masterclass als een sterk ontwikkelde en daadkrachtige sociaal ondernemende leider die weet hoe hij/zij betekenisvolle verandering in gang kan zetten, kan managen en kan leiden naar een duurzaam postitief resultaat. 

 

Na de masterclass:

• Ben jij in staat om effectief verandering in gang te zetten en die strategisch naar duurzaam voordeel te managen en te leiden.
 Ben jij in staat om efficiënt te handelen in ambigue en steeds veranderende situaties, terwijl je duidelijkheid en samenhang creëert voor degenen om jou heen.
 Weet jij hoe je effectief kunt samenwerken met een diverse groep van mensen om gestelde doelen te behalen door hun inspirerend te managen en krachtig 
  te leiden.
Weet jij hoe Corporate Social Responsibility de positie en de sociale impact van jouw organisatie betekenisvol en waardevol kan versterken en vergroten.
 Weet jij hoe je een strategisch Corporate Social Responsibility beleid en daaraan gekoppelde activiteiten ontwikkelt, implementeert en uitvoert om een 
  duurzaam positief effect te bereiken op de directe sociale omgeving van de organisatie EN de organisatie zelf.
 Weet je als sociaal ondernemende leider hoe je succesvol en doelgericht kunt handelen vanuit een strategisch, sociaal en business georiënteerd perspectief.

  

 
Onze virtuele Crib maakt het voor cursisten mogelijk om in contact te blijven met coaches en mede-cursisten wanneer aanwezigheid (zakelijke verplichtingen) bemoeilijkt wordt. Wij bieden de meeste colleges ook online aan. Hierdoor maken wij educatie en ontwikkeling vanaf elke plek en elk tijdstip mogelijk.
Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wanneer je geïnteresseerd bent in onze masterclass en wij voorzien jou van meer informatie. Wij kijken er naar uit om van je te horen!


  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.