Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

"Creatie van betekenisvolle maatschappelijke verandering & impact door duurzaam sociaal ondernemerschap en ondernemend leiderschap"

Wij bij GISEB weten dat sociaal ondernemerschap en ondernemend leiderschap krachtige middelen zijn die betekenisvolle verandering en impact kunnen creëren op alle niveaus van de maatschappij. Wij weten ook dat er veelbelovende change leaders met waardevolle sociale business ideeën rondlopen die belangrijke sleutels naar toekomstige maatschappelijke verandering en impact kunnen zijn mits zij vroegtijdig ontdekt en begeleid worden. 
Daarom richten wij ons op het vroegtijdig ontdekken van deze change leaders zodat wij hen een volledig en effectief supportsysteem aan kunnen bieden dat hen op persoonlijk en professioneel vlak optimaal ontwikkelt. Wij maken de change leaders bewust van het feit dat hun bijdrage in de vorm van sociaal ondernemerschap de wereld kan veranderen en dat zij met hun inspirerend en verantwoordelijk ondernemend leiderschap de omgeving kunnen bewegen naar hetzelfde doel, namelijk betekenisvolle en waardevolle maatschappelijke verandering.

 

Wij nemen organisaties ook mee in onze missie. Daarom richten wij ons op het begeleiden van organisaties in het betekenisvol vergroten van hun sociale impact op hun directe sociale omgeving. Alle organisaties die zich met ons verbinden koppelen wij aan ons waardevol internationaal netwerk zodat er onderling informatie, contacten, ideeën en inzichten uitgewisseld kunnen worden. Daarnaast betrekken wij de organisaties bij al onze ontwikkelingen, opleidingen, kansen, mogelijkheden en creaties die van belang zijn voor hun groei en ontwikkeling. Wij maken de change leaders van organisaties wakker en ontketenen hun creatievermogen, zodat zij bewust worden van het feit dat wereldverbeterende acties ook binnen hun handbereik liggen.  

 

 

Dankzij onze intensieve samenwerking met het bedrijfsleven, onderwijs en de (lokale, nationale en internationale) overheid beschikken wij over de meest inspirerende experts, netwerk, programma’s en plaats om dit alles mogelijk te maken. GISEB is het instituut waar sociale business ideeën tot succesvolle startups worden getransformeerd, waardevolle netwerken worden opgebouwd, wereldverbeterende sociaal ondernemers en ondernemende leiders worden ontwikkeld en waar betekenisvolle en positieve maatschappelijke verandering in gang wordt gezet die de wereld nodig heeft.

 

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.