Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iStock 000022967871 Small"Awakening Our Future Change Leaders"

Ben jij een change leader? Heb je het gevoel en geloof jij dat jouw bijdrage de wereld kan inspireren en veranderen? Loop jij rond met een uniek sociaal business idee dat de potentie heeft om een maatschappelijk probleem krachtig en duurzaam op te lossen en wil jij jouw sociaal business idee realiseren als betekenisvolle sociaal ondernemer en ondernemende leider? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Wij inspireren, ontketenen en ontwikkelen de betekenisvolle en waardevolle change leader in jou en transformeren jouw sociaal business idee naar wereldveranderend sociaal ondernemerschap en ondernemend leiderschap.  

Wij zijn GISEB, het instituut dat veelbelovende change leaders vroegtijdig herkent en helpt om hun hoogste potentieel optimaal te ontwikkelen door professionele en effectieve coaching, educatie en begeleiding. Het succes van deze toekomstige sociaal ondernemers en ondernemende leiders is maatschappelijk succes en daarom zorgen wij er hoogst persoonlijk voor dat zij verantwoord groeien en daarin volledig gesteund worden door ons team en internationaal netwerk dat bestaat uit succesvolle (wereld)leiders, ondernemers, onderzoekers, docenten en andere inspirerende wereldverbeteraars. Wij ontketenen de change leaders van de toekomst en creëren samen met hen de wereld van morgen.

Dat is nog niet alles. Wij weten dat organisaties een belangrijke rol kunnen vervullen in het betekenisvol en waardevol veranderen van de maatschappij. Daarom ontketenen wij ook verandering binnen organisaties door een effectief en strategisch Corporate Social Responsibility beleid te ontwikkelen en te implementeren dat hun sociale impact op hun directe sociale omgeving waardevol vergroot, terwijl zij er zelf ook de vruchten van plukken. Om deze impact te behouden of verantwoord te vergroten leiden wij hun managers op tot krachtige sociaal ondernemende leiders, met een expertise in Corporate Social Responsibility, die in staat zijn om betekenisvolle en waardevolle verandering binnen de organisatie succesvol te managen en te leiden.

Wij zijn GISEB, krachtige change leaders net als jij en samen met jou creëren wij betekenisvolle en waardevolle maatschappelijke verandering waar de wereld op wacht. 
Welkom change leader, kom en co-creëer met ons.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.