Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

wijzemanWist je dat inspirationeel, krachtig en betekenisvol mentorschap een belangrijke dienst van ons uniek GISEB-systeem is? Wij weten dat mentorschap een effectieve en krachtige manier is om change leaders in hun zoektocht op alle vlakken waardetoevoegend bij te staan. Daarom hebben wij de beste mentoren die met hun kennis en ervaring een lichtbaken voor change leaders zijn. Onze mentoren zijn inspirerende ondernemers en leiders die in hun leven op professioneel en persoonlijk vlak kracht, doorzettingsvermogen en daadkracht hebben vertaald naar persoonlijk en professioneel succes. Voordat ze bij ons aan de slag gaan volgen onze mentoren de GISEB-Mentorship Program waarbinnen doelgericht op krachtig mentorschap ontwikkeld en gevormd wordt, zodat wij zeker weten dat zij de GISEB-gedachte van co-creatie, betekenisvolle verandering en waardevolle ontwikkeling volledig uitdragen. De mentoren worden continu uitgedaagd door ons en maken een belangrijk deel uit van ons team. Het zijn waardevolle ondernemers en leiders met een hart en mind van een change leader die door middel van hun levenservaring, kennis, netwerk, inspiratie en onuitputtelijke motivatie een ander weten te raken en in staat zijn om verandering te genereren wanneer dat nodig is.

Binnen GISEB staan ontwikkeling, waardevolle verandering en betekenisvolle co-creatie centraal en dat zie je ook terug in onze mentorschappen. Wij weten dat onderzoek aantoont dat veel mentorschappen ineffectief zijn, maar dat gebeurt niet bij ons. Onze mentoren worden research-based en experience-based opgeleid en weten dus precies wat werkt en niet werkt. Daarnaast ontwikkelt ons research center effectieve mentormethoden door onderzoek te doen naar effectief mentorschap. Hierdoor blijven onze mentoren zich ontwikkelen in hun mentorschap. Wij zijn er zeker van dat onze mentoren de change leader in jou inspirerend en krachtig kunnen aanspreken en jou naar de meest succesvolle versie van jezelf kunnen leiden.

Onze mentoren begeleiden studenten, maar ook ondernemers en leiders die al in business zijn en hun horizon willen verbreden door de change leader in zichzelf wakker te schudden. Heb je een sociaal business idee en weet je het nog niet zeker of jij je op sociaal ondernemerschap en ondernemend leiderschap wilt richten, praat dan met een van onze inspirerende mentoren. Zij verrijken jou met inzichten zodat je een goede en passende keuze vanuit jouw hart en mind kan maken. Voor een afspraak kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ben voorbereid, jouw change leader-dromen worden werkelijkheid!

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.