Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

csrcertificaatWanneer je de keuze maakt om te investeren in onze change leaders, dan investeer je in GISEB en daarom zien wij jou als onze Social Business Hero. Dank in het delen van ons gezamenlijk doel. Investeren in ons kan gezien worden als een Corporate Social Responsibility (maatschappelijk verantwoord ondernemen) actie, dus als dankbrief bieden we u een professioneel op maat gemaakte CSR rapport aan dat het effect van uw investering omschrijft en beschrijft.

Het rapport is reseach-based en wordt geschreven door onze studenten, onderzoekers en consultants die het veld van CSR op hun duimpje kennen. Dus uw investering is niet alleen zichtbaar in real-life maar ook op papier.


GISEB is ″as social as you can get, maar ook as professional as you can get″.

Wij geloven niet in eenrichtingsverkeer, maar geloven in delen en wederzijdsheid. Investeringen zijn welkom, echter de combinatie van investeren en participeren leidt tot wederzijdse creatie en daar gaan wij voor. Dus kom en bezoek onze GISEB-Crib, engage in onze maandelijkse debatten en presentaties, connect met onze studenten, sluit je aan bij ons internationaal netwerk en co-creëer met ons.

Bedrijven en organisaties die intensief investeren en participeren, krijgen een CSR certificaat dat getekend en erkend wordt door overheid, het GISEB-team en Raad van Adviseurs. Trots showen wij de participerende bedrijven en organisaties in onze Crib, zodat iedereen weet wie onze Social Business Heroes zijn!

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.