Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iStock 000022967871 Small"Awakening Our Future Change Leaders"


Ben jij een change leader? Heb je het gevoel en geloof jij dat jouw bijdrage de wereld kan inspireren en veranderen? 
Loop jij rond met een uniek sociaal business idee dat de potentie heeft om een maatschappelijk probleem krachtig en duurzaam op te lossen en wil jij jouw sociaal business idee realiseren als betekenisvolle sociaal ondernemer en ondernemende leider? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Wij inspireren, ontketenen en ontwikkelen de betekenisvolle en waardevolle change leader in jou en transformeren jouw sociaal business idee naar wereldveranderend sociaal ondernemerschap en ondernemend leiderschap.  

 

Wij zijn GISEB, het instituut dat veelbelovende change leaders met unieke sociale business ideeën vroegtijdig herkent en helpt om hun hoogste ondernemerschaps- en leiderschapspotentieel optimaal te ontwikkelen door professionele en effectieve coaching, educatie en begeleiding. Het succes van deze toekomstige sociaal ondernemers en ondernemende leiders is maatschappelijk succes en daarom zorgen wij er hoogst persoonlijk voor dat zij verantwoord groeien en daarin volledig gesteund worden door ons team van professionals en internationaal netwerk dat bestaat uit succesvolle (wereld)leiders, ondernemers, onderzoekers, docenten en andere inspirerende wereldverbeteraars. Wij bieden deze change leaders de beste omgeving waarin zij zichzelf krachtig en succesvol ontwikkelen naar betekenisvol en waardevol sociaal ondernemerschap en ondernemend leiderschap waarmee zij samen met ons de wereld van morgen creëren.

Dat is nog niet alles. Wij weten dat organisaties een belangrijke rol vervullen in de maatschappij en daarom ontketenen wij ook verandering in het bedrijfsleven. Wij inspireren organisaties om door middel van Corporate Social Responsibility (CSR) activiteiten bij te dragen aan betekenisvolle en waardevolle maatschappelijke verandering. Ons CSR expertteam ontwikkelt organisatie-specifieke CSR activiteiten die de sociale impact en betrokkenheid van de organisatie waardevol en betekenisvol vergroten, terwijl de activiteiten ook bijdragen aan een verbetering van de maatschappij. Deze activiteiten zijn sterk gekoppeld aan de identiteit, missie, visie, doelen en de directe sociale omgeving van de organisatie. Hierdoor profiteert niet alleen de maatschappij maar ook de organisatie zelf van de gegenereerde impact. Daar blijft het niet bij, bij GISEB gaan wij voor duurzame verandering. Daarom leiden wij hun managers op tot krachtige ondernemende leiders die CSR activiteiten strategisch kunnen inzetten om de gewenste sociale impact te behouden of verantwoord te vergroten. Deze ondernemende leiders zijn in staat om verandering professioneel en effectief te leiden, te managen en te creëren. Wij inspireren change leaders in het bedrijfsleven om op te staan door samen met ons de verandering te zijn die de wereld nodig heeft.


Wij zijn GISEB, krachtige change leaders net als jij en samen met jou creëren wij betekenisvolle en waardevolle maatschappelijke verandering waar de wereld op wacht.

Welkom change leader, kom en co-creëer met ons.

 

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.